Gammlia 2.2, ons 10 aug

Här nedan kommer det tre kartor, en översiktskarta på hela sträckan, en detaljerad över Obbola och sist en detaljerad över Holmsund. Du som vill haka på kortegen till Hörnefors, parkera nära Axtorpsvägen för att underlätta för de som vill stanna kvar på Gammlia, som får parkera närmast Museet. Väl ute i kortegen, håll ett öga i backspegeln så du inte tappar kompisen bakom.

Start på Gammlia kl 18:00.
Ett tack till Thomas Rolen för hjälp med onsdagens runda.

Vi börjar med att svänga vänster ut på Axtorpsvägen sedan svänger vi vänster förbi Universitetet. Sedan höger ut på Petrus Laestadius väg, förbi IKSU och sedan svänger vi höger in på Gösta Skoglunds väg. Därefter vänster in på Tvistevägen och vänster mot värmeverket och vidare söderut på E4:an. I rondellen efter Kolbäcksbron svänger vi vänster och kör E12 till Obbola.

Väl i Obbola svänger vi höger in på Linjevägen, därefter höger in på Uppförsbacken. Därefter vänster in på Södra Obbolavägen. Sen svänger vi vänster in på Nils Jansvägen och kör förbi äldreboendet och sedan höger in på Kyrkvägen förbi ICA och höger in på Linjevägen till Södra Obbolavägen igen. Där svänger vi vänster och följer vägen till vi kommer till Byvägen som vi följer hela vägen till den kommer ner på Södra Obbolavägen igen. Härifrån kör vi samma väg tillbaka, men vid ICA svänger vi höger ut på Nils Jansvägen och sedan vänster in på Linjevägen tills vi kommer ut på E12 mot Holmsund.

Väl över bron tar vi första vänster in på Storgatan som vi följer ända till Järnvägsgatan som vi svänger in på och passerar kvällens andra äldreboende. När vi kommer ner på E12:an svänger vi vänster ut till hamnen. Där vänder vi och möts för andra gången på denna runda. När vi kommer tillbaka på fast land igen svänger vi höger in på Ljumviksvägen och sedan andra vänster in på Anders Ersvägen och här passerar vi kvällens tredje äldreboende. Efter äldreboendet svänger vi vänster in på Taflinsvägen och i slutet på den vägen kommer vi till kvällens målpunkt, Storsjöskolan. Väl där väntar livemusik, hamburgare, läsk mm.

Vi ses!