Gammlia 2.2, 27 juli

På onsdag 27 juli åker vi till Hörnefors. Starten sker på Gammlia kl 18:00.

Du som vill haka på kortegen till Hörnefors, parkera nära Axtorpsvägen för att underlätta för de som vill stanna kvar på Gammlia, som får parkera närmast Museet.

Väl ute i kortegen, håll ett öga i backspegeln så du inte tappar kompisen bakom. Färden går höger ut på Axtorpsvägen, sedan Rothoffsvägen, Parkvägen, Hissjövägen sedan upp på Västra Esplanaden över Tegsbron. In på Tankvägen framför Shell och där fyller vi Tankvägen en stund så alla kommer ikapp över Tegsbron. Därefter kör vi sakta iväg E4:an söderut och plåtar årets dubbelfiliga cruisingkort. OBS! OM det kommer någon form av blåljusfordon, släpp fram dessa!

Dags för årets dubbelfiliga E4-kort!

Efter fotograferingen så svänger vi av mot Norrmjöle/Ö Stöcksjö. Vi passerar Stöcke, Ström, Strömbäck, Sörböle, Norrmjöle, Åheden och Sörmjöle där vi väljer att ta E4:an till norra infarten i Hörnefors. Väl inne på Kungsvägen så tar vi första höger in på Sundelinsvägen igen och ut på Kungsvägen och höger in över bron till cirkulationsplatsen där karta två tar över. Håll tummarna att vädret blir bättre! Vi ses!