Gammlia 2.1, 4 augusti

Denna onsdag har vi fått hjälp med sträckningen av Hörnsjö IF och Hörnsjö Intresseförening. Den bekanta startsignalen ljuder kl 18:15 vid Björklövens hemmaarena A3 på Teg. Vi kör sedan vänster ut på Tegsvägen mot rondellen vid Circle K där vi tar vänster ut på Riksvägen/Väg 512 som vi följer förbi byarna Röbäck, Skravelsjö, Djäkneböle, Yttersjö, Funnäsdalen, Hössjö. Vid affären i Gräsmyr svänger vi höger mot slutdestinationen Hörnsjö. Du som kan och vill får gärna haka på längs vägen ut mot Hörnsjö.

Väl i Hörnsjö så har den lokala intresseföreningen tillsammans med Hörnsjö IF dukat upp fika och hamburgare till försäljning för dig som väljer att stanna till och socialisera en stund. Tänk på att hålla avstånd!

Även vi kommer att ha ett bord i Hörnsjö där du får möjlighet att köpa någon av ovanstående märken. Om du inte redan är medlem så fixar vi även det.

Vägen tillbaka mot Umeå har de valt att lägga längs en naturskön sträcka förbi Åbrånet och sedan vidare längs Hörnån. Det måste dock tilläggas att det är en åtta kilometer lång grusväg, men den sägs vara i bra skick, och vädret verkar bli helt ok!

Du som vill undvika större delen av grusvägen kan följa den på kartan grönprickade sträckan.

Vi ses!