Gammlia 2.1, 11 aug

Denna vecka så är målet Vännäs Motormuseum.
Starten går kl 18.00 från Gammlia. Gammliavägen, Rothoffsvägen, Parkvägen, Hissjövägen. I rondellen efter Opus Bilprovning tar vi vänster till Kronoparksrondellen. Där svänger vi höger in på E12:an och kör förbi Klockarbäckens handelsområde på E12:an raka spåret till Brännland, där vi svänger vänster efter Wärdshuset in på Brännlandsvägen. Efter gamla Ålö 1 svänger vi vänster in på Sörforsvägen. Efter bron svänger vi höger genom Sörfors och till Överboda.
I Överboda svänger vi första vänster in på Per Ols väg och direkt höger in på Bodumsvägen som vi följer ända tills vi kommer ut på Överbodavägen igen vid affärn. Där svänger vi vänster. Sen svänger vi vänster in på Rödtjärnsvägen som vi följer 655m innan vi svänger höger in på en 1100 m lång grusväg. När grusvägen tar slut svänger vi vänster mot Strand, Brån och Vännäsby.

I korsningen Umevägen/Brånsvägen kör vi rakt fram in på Stationsvägen förbi SMF:s klubblokal. Sen första vänster in på Gothnellsgatan som vi följer ner till Umevägen där vi svänger höger. Därefter första vänster ner på Åsgatan. Sen första höger in på Strandgatan som vi följer ända tills vi kommer upp på Umevägen igen. Vänster in på Umevägen tills vi svänger vänster in på Hembergsleden vilken övergår i Umevägen igen? Den kör vi ända tills vi kommer in i centrala Vännäs där vi svänger höger in på Östra Järnvägsgatan. Sen tar vi höger in på Thulegatan som vi följer till Vännäsbadet där kortegen vänder för att möta sig själv längs Thulegatan och Östra Järnvägsgatan. Efter Gulf svänger vi höger in på Fällforsvägen där vi kör under järnvägsviadukten. Strax efter denna så svänger vi höger in på Västra Järnvägsgatan där vi passerar Liljaskolan och svänger vänster in på Lägervägen och sedermera Vännäs Motormuseum. Efter detta är det ”hopp och lek”. Besök gärna museet är du lix är där!

Tack till Vännäs Motormuseum, Peder Gabrielsson, Carina Uhlander, Ann Lidman och troligen flera till! Nu håller vi tummarna för bra väder!